Din online IT Købmand.

 

Salg til Privatpersoner.

 

Salg af computer, Mac computer. og et stort udvalg af computer tilbehør og software.

 

Ellers, din nye tablet. Kan vi skaffe alle de nye modeller og mærker

 

Har over 100.000 IT-produkter Med Hurtig fragt. til de gode priser.

 

Vi siger vil bare gøre, en forskel med denne web-butik.

Her, kan kunden være med til at bestemme vare, noget du ikke kan finde så send det til os,

 

 

Så lige det du skal bruge. Kan. KE IT SHOP. Skaffe til en god pris

Har også brugte computer men ikke alt er i butikken. om du leder efter computer, Mac, og ”iPad” kan de kan fås her i KE IT SHOP. selvom de ikke kan ses i web-butikken

 

Men der kommer nye vare hver uge. 

har kun den ægte vare. 

 Denne web-shop drives

 af energi fra vindmøller.















Det gør denne. shop til en grøn web-shop, som udelukkende drives af energi fra vindmøller. Hvorfor er vindstrøm bedre for miljøet?
Fordi vindmøller producerer 100% vedvarende energi baseret på en naturlig ressource. Hvordan er det muligt? den drives af energi købt med, der er en garanti for, at den købte energi kommer fra vindmøller. Energy og er et  verdensomspændende samarbejde, der gør det muligt at bestille og gøre krav på energi. Dette er mit bidrag til et grønnere miljø. men kan også se dette på mit El forbrug i hjemme efter jeg at jeg er gåde over til LED pære i hjemme.

Privatlivspolitikken


Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt


I forbindelse med dit køb hos KE-IT Shop har du oplyst en række personoplysninger, herunder særligt:


Dit navn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer


Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, typisk Postnord med henblik på levering af dine indkøb.


Datasikkerhed


Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger i forbindelse med dine køb. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning


Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til


KE-IT


CVR-nr. 40076662


Haflingervej 12, Assentoft, 8960 Randers Sø


E-mail: webshop@ke-it.dk.


Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.


Hvis du ønsker at klage over KE-IT behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen


Borgergade 28, 5., 1300 København,


telefon 33 19 32 00


e-mail: dt@datatilsynet.dk.


Ændringer i persondatapolitikken


KE-IT er til enhver tid berettigede til at foretage ændringer i denne persondatapolitik. Det vil altid fremgå nederst i dokumentet, hvornår persondatapolitikken senest er opdateret.

Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af hjemmesiden.


Databehandleraftale


Jævnfør pkt. 1.5 og 3.4 er KE-IT databehandlere ved slutkundelevering og til kundernes kunder, hvorfor indgåelse af databehandleraftale er kundernes ansvar.


Versioner


Dette er version 1 af KE-IT’ persondatapolitik dateret den 24. maj 2018.

KESHOP.DK Computer-Salg og tilbehør. kvalitetsprodukter. Stort udvalg til lav pris.

 IT KøbmandsButikken

  En ny måde at være kunde på KESHOP.DK vare kunden ønsker sig.

Salg af nye og brugte computer, Pc & Mac computer, og IPad. til Privatpersoner, Foreninger, og mindre kluber el. lign. 

Persondataforordningen (GDPR)

ÅBNINGSTID :

KONTAKTOPLYSNINGER :



VILKÅROG KØBSBETINGELSER :


    web-butiken
    Søndag: 24:00 til Sønndag: 24:00


    Telefonen.
    Mandag: til Fredag 12:00 - 17:00

    lørdag: lukket. Søndag: Lukket

    Adresse ; KE-IT
    Haflingrvej 12, Assentoft
    8960 Randers Sø


    Telefon. 23 29 76 67

    Email webshop@ke-it.dk


    Alle priser inkl moms.
    Handelsbetingelser
    kun Salg i Danmark
    kun salg til privatpersoner


    Levering:

     BETALINGSMETODER



    Modtager betaling med kreditkort og MobilePay.

    KESHOP.DK Computer-Salg og tilbehør. kvalitetsprodukter. Stort udvalg til lav pris.

    CVR Nr.: 4007 6662 © 2019 - 2025 Copyright. KE-IT.DK All Rights Reserved. design Powered by KE-IT  

    Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

    Læs mere om cookies
    Godkend